BetCity Review

Andy S Auteur

Eerste druk: June 22, 2022

Test Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus id enim quis diam varius volutpat non ac sem. Vivamus vel lectus eget nisl porttitor eleifend. Nunc a odio tincidunt, efficitur eros sit amet, gravida purus. Lees verder

Sinds het invoeren van de nieuwe kansspelen wet in 2021 ruiken veel bedrijven hun kans om de Nederlandse markt te betreden. Veel buitenlandse gegadigden stonden al maanden (of zelfs jaren) in de startblokken toen de markt open ging. Toch waren het vooral Nederlandse bedrijven die als eerst aan de haal gingen met een vergunning. BetCity is daar een goed voorbeeld van. Ondanks de internationale naam, is was dit namelijk een volledig Nederlands bedrijf. BetCity maakte in juni bekend dat het voor minimaal 300 miljoen is overgenomen door het Britse Entain – het bedrijf achter labels als Bwin, Ladbrokes, Partypoker en (voor een deel) BetMGM. Grote kans dat je BetCity (of een van de vele brand ambassadors) de afgelopen maanden voorbij hebt zien komen. Hoe doet dit Nederlandse bedrijf het tussen de gelouterde buitenlandse concurrenten?

 

BetCity is misschien wel de jongste online bookmaker op de Nederlandse wedmarkt en is door een Nederlands bedrijf specifiek opgericht voor de Nederlandse markt. Door meteen voormalig TOTO uithangbord Andy van der Meijde te strikken voor de promotie van de online bookmaker zette het kracht achter zijn missie om de grootste online bookmaker te worden van Nederland. Er werd vanaf het begin af aan al veel geïnvesteerd in reclame op tv en voor (social) media.  De laatste maanden heeft BetCity er een schepje bovenop gedaan. Het heeft drie extra ex-voetballers gestrikt en niet zomaar drie ex-voetballers: Wesley Sneijder, Wim Kieft en Mister Ajax Sjaak Swart, eveneens hiervoor nog actief als uithangbord voor Nederlandse concurrent TOTO. Met deze ‘Transfertje maken’ mediacampagne hoopt het klanten van TOTO af te snoepen. Of deze campangne een vervolg krijgt, is nog zeer de vraag. De KSA heeft bekendgemaakt dat er na 30 juni 2022 geen bekende Nederlanders of andere influencers meer gebruikt mogen worden in reclames.

BetCity is overigens ook als als shirtsponsor verbonden met de Eredivisie voetbalclubs Vitesse en Fortuna Sittard. Vanaf het seizoen 2022/2023 is BetCity eveneens hoofdsponsor van Eredivisie promovendus FC Volendam en shirtsponsor van Keuken Kampioen Divisieclub FC Eindhoven. Ook is het een driejarig contract aangegaan met de internationale hockey federatie FIH. BetCity is daarmee de eerste betting partner in de geschiedenis van de federatie. BetCity is serieus aan de weg aan het timmeren en met de extra miljoenen die binnenstromen vanuit Entain, zit er een ervaren, vermogende entiteit achter die van BetCity een succes wil maken.

Als we uitgaan van het marketingbudget en het opbouwen van samenwerkingen met sportorganisaties, is BetCity dus een serieuze online bookmaker. Maar hoe zit het met het platform zelf? Aangekomen op de startpagina van de website vinden we een gelikt cyaan-zwart design en verrassend veel tekst. BetCity wil zich onderscheiden van de concurrentie met het ‘Slimmer Spelen’ principe, waarmee het naar eigen zeggen zijn klanten wil uitdagen om te spelen op basis van informatie in plaats van op basis van gevoel. Het platform van BetCity werkt naar behoren en de website is grotendeels overzichtelijk. Het sportsbook is gebouwd op het populaire Kambi platform (waarop o.a. ook Unibet op draait) en het online casino maakt gebruik van betrouwbare externe spelaanbieders. Tijd om dieper te graven en te kijken wat er onder deze marketingmachine verborgen zit.

 


BetCity NL

BetCity was één van de eerste tien bedrijven die een vergunninging van de Nederlandse Kansspelautoriteit heeft bemachtigd eind 2021. Het bedrijf achter BetCity, voorheen Betent B.V., tegenwoordig Entain PLC, heeft als handelsnaam dus BetCity gekozen. De Nederlandse overheid heeft strikte eisen gesteld aan deze bedrijven. Goed nieuws dus.


BetCity Sport

Veel van de marketing voor BetCity is gefocust op het sportsbook. Er zijn niet voor niets meerdere prominente oud-voetballers aangenomen om het gezicht te zijn van de online bookmaker. Het is fijn dat het sportsbook van BetCity al deze moeite het waard lijkt te maken. Voor alle sporten in topcompetities wordt een indrukwekkend aantal weddenschappen aangeboden. Het minimumaantal weddenschappen wat verwacht mag worden voor een topwedstrijd is 90 weddenschappen en voor sommige wedstrijden stijgt dit uit tot boven de 300 weddenschappen. En dit is niet alleen het geval bij voetbalwedstrijden. Ook bij andere sporten wordt een ver bovengemiddeld aantal weddenschappen aangeboden. Met name bij Amerikaanse sporten is er een flink aanbod. Buiten het aanbod op grotere competities heeft BetCity ook enkele verrassingen in petto. Het biedt weddenschappen aan op wedstrijden van erg niche sporten. Het biedt bijvoorbeeld weddenschappen aan op Jai Alai, Boboll, Lacrosse en Schaken. Er kunnen zoals verwacht enkele, combinatie- en systeemweddenschappen afgesloten worden bij BetCity. Bij combinatieweddenschappen kunnen er maximaal 12 wedstrijden gekozen worden. Ook worden er weddenschappen met verhoogde noteringen en specials aangeboden. De specials zijn duidelijk zichtbaar en worden ‘Speel Slimmer Bets’ genoemd. De verhoogde noteringen zijn te vinden in het menu onder het kopje ‘Free Bets & Odds Boosts’. Je zult deze weddenschappen wel zelf in het sportsbook op moeten zoeken. BetCity is goed op tijd met het aanbieden van zijn weddenschappen waardoor er ver voor de wedstrijden aan al weddenschappen aangeboden worden.

 

Als we verder kijken naar de functies die het sportsbook van BetCity heeft, voldoet het aan de verwachtingen die de gemiddelde sport wedder heeft van zijn of haar online bookmaker. De Bet Builder functie is aanwezig en ook de Cash Out functie ontbreekt niet. BetCity heeft recent een nieuwe functie aan het sportsbook toegevoegd voor geselecteerde wedstrijden. Het is een uitbreiding op het Bet Builder principe en heet een ‘Pre-pack’. Het combineert twee of meer weddenschappen en geeft opties weer voor aanvullende/extra weddenschappen.   

 

Het motto van BetCity is ‘Speel slimmer’. BetCity moedigt je aan om je eerst in te lezen over de weddenschap die je wil afsluiten – voordat je de weddenschap plaatst. Het geeft enkele handvatten om hieraan te beginnen. Onmisbaar bij elke online bookmaker is een plek waar de basisstatistieken te vinden zijn. Op de pagina van een wedstrijd zelf staan vaak de vorm van beide teams/spelers en de onderlinge resultaten. Hieronder is een knop te vinden die leidt naar de statistieken van desbetreffende wedstrijd op sportradar.com. Deze website heeft een relatief uitgebreide database van statistieken beschikbaar. Buiten de ruwe statistieken biedt BetCity meer hulp aan bij het plaatsen van weddenschappen. Als je in het hoofdmenu klikt op de ‘Speel Slimmer’ pagina, vind je allerlei artikelen vanuit BetCity zelf met extra informatie over populaire wedstrijden of het plaatsen van weddenschappen in het algemeen. Zo heeft het een serie genaamd ‘Andy vs Wesley’. De twee ervaringsdeskundigen blikken vooruit op een drietal voetbalwedstrijden en doen aanbevelingen voor de te plaatsen weddenschappen. Verder heeft het een serie van voorbeschouwingen. Tot dusverre waren deze alleen beschikbaar voor voetbalwedstrijden en F1 races of er ook andere sporten zullen volgen, is nog even afwachten. Verder vind het onder het kopje ‘Strategieën’ enkele artikelen die meer uitleg geven over de werking van sportweddenschappen en gokkasten en tips om beter te wedden.

 


BetCity Voetbal

Omdat BetCity zich volledig richt op de Nederlandse markt is het geen verrassing dat voetbal veel aandacht krijgt. Het blijft natuurlijk de populairste sport in ons land. In het sportsbook staat voetbal stijf bovenaan en heeft het met uitstek de meeste weddenschappen beschikbaar van alle sporten. Qua competities zijn er weinig verrassingen te vinden. Op de ‘Speel Slimmer’ pagina vind je ook veelal informatie over wedden op voetbal. BetCity focust zich dus zeker op spelers die op voetbal wedden.


BetCity Live Wedden

Om te wedden op live-wedstrijden, ga je naar de ‘Sportsbook’ pagina. Bovenaan het hoofdmenu van deze pagina staat de ‘Live Nu bezig’ optie. Door hierop te klikken, kom je bij een overzicht van wedstrijden die op dat moment bezig zijn met de bijbehorende noteringen. Populaire competities worden bovenaan geplaatst, hierna worden de competities van A tot Z weergegeven. Na het selecteren van een wedstrijd worden alle beschikbare weddenschappen voor de wedstrijd vertoond. Ook wordt er een Live Stream aangeboden – indien deze beschikbaar is. Altijd wordt er een uitgebreid wedstrijdverslag geleverd met enkele statistieken. Ook is er weer een knop aanwezig die naar de statistieken op sportradar.com leidt.


BetCity Live Streams

In het achterhoofd houdende dat BetCity een jonge online bookmaker is, is het indrukwekkend dat het licenties heeft verkregen om wedstrijden live te streamen. De wereld van uitzendrechten is door de opkomst van de vele streamingdiensten immers nog competitiever geworden. Voor voetbalwedstrijden heeft het licenties voor enkele grote competities, zoals de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue 1, maar ook voor competities als de Braziliaanse Serie A, de Amerikaanse MLS, de Japanse J1 League en de Wit-Russische Vysheyshaya Liga. Ook voor andere sporten zijn er mooie live streams te zien. Voor tennis zijn streams op Wimbledon, de US Open en Roland Garros te zien en voor basketbal en volleybal worden er wedstrijden van veel verschillende competities gestreamd. Hier komen wedstrijden van de PDC Darts, World Snooker series, NASCAR, badminton, tafeltennis en cricket bij. Niet voor alle wedstrijden van deze competities en sporten is er een stream beschikbaar, maar het lijkt erop dat BetCity zijn best doet om zoveel mogelijk live streams aan te bieden.


BetCity Odds

De noteringen van BetCity zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Voor grote competities zal de Bookmaker Margin tussen de 4 en 7 procent liggen en voor wat onbekendere sporten en competities komt deze weinig onder de 7 procent. Het zal dus goed opletten worden bij BetCity wat betreft de noteringen. Nog niet bekend met wat de Bookmaker Margin is? Lees hier onze gids over wedden op sport, waar de Bookmaker Margin uitgelegd wordt.


BetCity Casino

< Toen BetCity in 2021 is begonnen, is het gelijk gelanceerd als een online bookmaker met een online casino inbegrepen – zoals dit veel online casino’s het geval is. Al vanaf het begin is er ingezet op samenwerkingen met de grootste en bekendste software ontwikkelaars voor online casino spellen. BetCity werkt bijvoorbeeld samen met NetEnt, Red Tiger en Pragmatic Play voor de slotmachines en biedt ook slotmachines van Greentube, NoLimit City, Atomic Slot Lab, Blueprint, Relax, Top Online, Gamomat, Merkur en Stakelogic aan. Het aanbod van slotmachines is duizelingwekkend, het zijn er nét geen 600. Alle populaire machines zijn daardoor absoluut aanwezig. Voor standaard tafelspelen werkt het samen met Evolution Gaming, eveneens een grote naam.

Uiteraard heeft BetCity ook een Live Casino met tafelspelen die vaak een live host hebben. Hiervoor werkt het ook samen met Evolution Gaming. Het aanbod aan roulette, blackjack, poker, baccarat en andere spellen van Evolution is erg geliefd door spelers wereldwijd. Er zijn ook exclusieve tafels voor BetCity van Evolution, het gaat om Nederlandstalige roulettetafel en Engelstalige blackjack tafels. Het Live Casino is op het moment van schrijven net uitgebreid met spellen van Stakelogic Live. Hiermee hebben ze een partner gevonden voor exclusieve Nederlandstalige BetCity tafels voor blackjack en roulette. Ook biedt BetCity Engelstalige blackjack tafels aan van Stakelogic Live.


BetCity Account

< De registratieknop op de BetCity website is eenvoudig te vinden. Zoals verwacht kan worden, staat de knop rechts bovenaan en is door het fel cyaan goed zichtbaar. De rest van het proces is ook niet bijster lastig. Het registratieproces telt vijf fases en kan binnen een paar minuten voltooid worden. Bij de eerste fase wordt er om een emailadres en wachtwoord gevraagd. Tevens kun je je inschrijven voor promotie emails en sms’jes en moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van BetCity. 

Hierna word je doorverwezen naar twee identiteitschecks, allereerst voor een identificatiedocument. Deze check zit ingebouwd in de website van BetCity. Je zult hiervoor hoogstwaarschijnlijk de camera van je apparaat moeten gebruiken om nieuwe foto’s te maken. Het systeem heeft namelijk een foto met een rand om het document nodig, waar veel andere checks juist zo min mogelijk randgebied eisen. Vervolgens zullen er persoonsgegevens ingevuld moeten worden waarbij je naam, achternaam en geboortedatum van tevoren al ingevuld zijn op basis van het identificatiedocument dat gecheckt is. Verder wordt er nog om geslacht, mobiele telefoonnummer, IBAN en adres gevraagd.

 

Nu is het tijd voor een IDIN check voor de eerder ingevoerde gegevens en IBAN, deze wordt uitgevoerd door viamijnbank.nl. Deze kom je vaak tegen en werkt veilig via de eigen bank. De beschikbare banken hiervoor zijn ABN Amro, ASN Bank, Bunq, ING, Rabobank, RegioBank en SNS Bank. Als je een andere bank gebruikt moet er contact opgenomen worden met de klantenservice van BetCity om te registreren. 

Na de IDIN check is het account geactiveerd en word je verplicht om account limieten in te stellen in het kader van veilig spelen. De limieten die ingesteld moeten worden zijn een stortingslimiet, een balanslimiet en een sessielimiet (tijdslimiet). BetCity stuurt vervolgens een activatie email. Als je op de activatie link in deze email hebt geklikt, kom je terecht de op de stortingspagina – om je eerste storting te maken. Hier kies je je welkomstbonus. Voor de eerste storting zul je de bankrekening van de eerder gebruikte IBAN moeten gebruiken. Op BetCity is dat de enige optie voor een eerste storting. De storting hier werkt hetzelfde als een normale storting, waar we hieronder verder op ingaan. Ook over de welkomstbonus kun je hieronder meer lezen.

 


BetCity Veilig Spelen

n Nederland wordt er veel de nadruk gelegd op het veilig spelen. Het is een eis van de overheid dat iedere online bookmaker en ieder online casino veel aandacht besteedt aan veilig spelen. Roekeloos online wedden kan tot grote negatieve financiële en sociale gevolgen leiden. Zorg ervoor dat je altijd veilig speelt. 

BetCity voldoet ruim aan de eisen van de overheid wat betreft aandacht geven aan veilig spelen. Bij registratie wordt al verplicht om limieten vast te stellen voor het wedden bij BetCity. Met deze limieten wordt een veiligere omgeving om te wedden bevorderd. Deze instellingen kunnen op ieder moment veranderd worden in het ‘Mijn Account’ menu onder het kopje ‘Limieten’. Dan is er de pagina ‘Speel Verantwoord’ bovenaan de website van BetCity. Hier kan uitgebreide informatie gevonden worden over het veiliger maken van het wedgedrag. Het begint met een inleiding gepaard met een video, een goede zet gezien een video voor velen een laagdrempelige manier is om informatie op te nemen. Verder is er informatie te vinden over de instelbare limieten, het instellen van een time-out, tips om verantwoord te spelen, risico’s en manieren om hulp te zoeken bij problemen. Een mooie toevoeging aan deze pagina is de budgetcalculator, waarmee uitgerekend kan worden of er veilig gespeeld kan worden in de financiële situatie van de klant. Hiernaast wordt ook een zelftest aangeboden of de klant het wedgedrag onder controle heeft. 

Er zijn meer instellingen in het ‘Mijn Account’ menu om veiliger te spelen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook de eerder genoemde time-out aanvragen. Hiermee kan het account gedeactiveerd worden voor 1 dag, 7 dagen of 30 dagen. Hiernaast kan gedetailleerdere informatie over het saldo opgevraagd worden per inlogsessie. Zo is er een beter overzicht van je winst en verlies. BetCity toont eveneens op iedere pagina waar gewed kan worden een pop-up met een overzicht van de ingestelde limieten en de progressie ervan. Ook verschijnt er om de zoveel tijd een extra pop-up die weergeeft hoeveel winst of verlies je gemaakt hebt binnen de de huidige sessie.

Het is goed om te weten dat er veel aandacht besteed wordt aan het veiliger maken van het online gokken Nederland voor het wedden op sport en het spelen in een online casino. Ondanks al deze maatregelen kan het toch misgaan. Er zijn veel manieren om hulp te zoeken met als ultieme middel het CRUKS (Centraal Register Uitsluiting KansSpelen) toegangsverbod, een algeheel toegangsverbod voor zowel online wedsites en casino’s als fysieke casino’s en speelhallen. Meer informatie kan gevonden worden op de website van CRUKS.

 


BetCity Storten

Zonder geld te storten kun je (helaas) niet spelen. Bij BetCity is storten een fluitje van een cent. Rechts bovenaan staat een ‘Storting’ knop (in de kleur cyaan). Klik erop om de stortingspagina te openen. Via het icoontje ernaast of de ‘Account’ of ‘Storting’ opties in het hoofdmenu, kan deze pagina ook bezocht worden. Hier is de pagina te vinden onder het kopje item ‘Kassa’, als ‘Storting’. Je kunt op twee manieren storten: via iDeal of Credit Card. Bij een iDeal betaling voert Adyen de transactie uit. Alleen Maestro en Visa zijn geaccepteerd bij het betalen met een Credit Card, deze functie zit ingebouwd in de website van BetCity. Als de transactie voltooid is, wordt er een pop-up getoond. Het geld staat vrijwel altijd meteen bijgeschreven op het account.


BetCity Uitbetalen

Onder hetzelfde ‘Kassa’ submenu is de ‘Opname’ pagina te vinden. Via de Opname pagina kun je je winst uit laten keren. Er kan alleen geld opgenomen worden naar een bankrekening die eerder gebruikt is voor het storten of de IDIN verificatie. Het minimum bedrag dat uitbetaald kan worden is 10 euro, het maximumbedrag is 25.000 euro. Nadat een rekening geselecteerd is, en een bedrag ingevuld is, kan het geld opgenomen worden. De BetCity website geeft vervolgens een succesmelding. Via de pagina ‘Wachtende Opnames’, te vinden onder Kassa, kun je de status van je opnames checken. Een totaaloverzicht van stortingen, bonussen en opnames kan in hetzelfde submenu gevonden worden op de pagina ‘Transacties’.


BetCity Belasting

Winst gemaakt? Je hoeft dan zelf geen aangifte te doen of kansspelbelasting te betalen, ook niet als je meer dan 449 euro hebt gewonnen (de ‘oude grens’). Nederlandse kansspelvergunninghouders, dus ook BetCity, zijn verplicht om alles rondom de kansspelbelasting te zorgen. Ze houden de belasting op jouw prijs in. Zie voor meer informatie de website van de Kansspelautoriteit.


BetCity Free Bets

Misschien een van de meest verrassende aspecten van het aanbod van BetCity is hoe het omgaat met Free Bets en Free Spins. Vaker dan gemiddeld gebruikelijk is er een Free Bet te claimen, zo hebben we tijdens het schrijven dat dit artikel in één week tijd twee Free Bets kunnen claimen. BetCity gaat met Free Bets anders om dan de gemiddelde online bookmaker. Een Free Bet voor BetCity is daadwerkelijk een gratis weddenschap. De inzet wordt door BetCity verzorgd en de winst wordt niet als bonusgeld maar als opneembaar geld toegevoegd aan je saldo. Dit is vrij uniek in de wedmarkt, zeker gezien het feit dat de Free Bets vaak aangeboden worden op populaire wedstrijden voor het Nederlandse publiek. 

 

Er moet wel een kanttekening gemaakt worden bij de Free Bets. De Free Bets zijn alleen claimbaar wanneer je een storting hebt gemaakt van 20 euro of meer. BetCity noemt de accounts die een storting van 20 euro of meer gemaakt hebben ‘echt geld spelers’. Dit is dan ook waarom er pas vanaf een eerste storting van 20 euro een welkomstbonus uitgegeven wordt. Hieronder meer over de welkomstbonussen.


BetCity Free Spins

Naast Free Bets worden er ook veel Free Spins aangeboden. BetCity maakt zoals veel legale goksites Nederland wel het onderscheid tussen sportsbook klanten en casino klanten. Dit betekent dan ook dat er gekozen moet worden bij de welkomstbonus tussen een Free Bet of Free Spins. Het overzicht van alle Free Spins en Free Bets is op de ‘Promoties’ pagina te vinden. Gelukkig zijn er ook voldoende bonussen voor bestaande klanten, dus pak je bookmaker bonus Nederland, ondanks dat het merendeel wel casino gefocust lijkt.


BetCity Sport Welkomstbonus:

< BetCity kan natuurlijk niet achterblijven wanneer het gaat om het aanbieden van een welkomstbonus. Voor het sportsbook van BetCity biedt het een bonus aan voor een storting van 20 euro tot en met 49,99 euro en een bonus voor een storting van 50 euro (of meer). De bonus voor een storting van 20 euro tot en met 49,99 is een Free Bet van 20 euro en de bonus voor een storting van 50 euro is een Free Bet van 50 euro. Bij de eerste storting kan er gekozen worden tussen een bonus voor het sportsbook of voor het casino. Lees verder voor de beste bookmaker bonus van BetCity

  • Let erop dat je alleen bonussen kunt ontvangen als je 24 jaar of ouder bent.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonus claimen.
  • De Free Bets moeten binnen 30 dagen worden ingezet. 
  • Om je eventuele winsten op te nemen, moet je het gestorte bedrag minimaal één keer hebben ingezet. 

BetCity Casino Welkomstbonus:

< De welkomstbonus voor het casino moet geselecteerd worden bij de eerste storting, wanneer een account geregistreerd wordt. De welkomstbonus wordt trapsgewijs hoger in waarde naarmate je meer stort. 

 

Storting Aantal Free Spins Waarde van de Free Spins Totale Waarde
Van €5 tot €19.99 25 €0.20 €5
Van €20 tot €49.99 50 €0.20 €10
Van €50 tot €99.99 50 €0.50 €25
Van €100 tot €149.99 100 €0.50 €50
Van €150 tot €199.99 75 €1.00 €75
Boven €200 100 €1.00 €100

 

Op het moment van schrijven waren de Free Spins geldig voor de game Big Bass Bonanza van Pragmatic Play. Let erop dat dit van moment tot moment kan veranderen. 

  • De Free Spins welkomstbonus is alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Als je de Free Spins welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonus claimen. 
  • Om je eventuele winsten op te nemen, moet je het gestorte bedrag minimaal één keer hebben ingezet – dit kan ieder speelautomaat. 

BetCity No-Deposit Bonus

BetCity biedt op dit moment geen No-Deposit bonussen aan. We zullen deze toevoegen wanneer dit wel zo is.


BetCity Promo En Bonus Code

BetCity werkt momenteel niet met andere promo- of bonuscodes. Alle bonussen zijn te bekijken op de ‘Promoties’ pagina. Wanneer er nieuwe promo codes of bonus codes bekend worden gemaakt, zullen we ze toevoegen aan onze review.


BetCity Tips

Tips, voorspellingen en voorbeschouwingen zijn overal te vinden. Wees je er echter van bewust dat tippers en ‘experts’ vaak een commercieel belang hebben. Bijvoorbeeld omdat ze betaald krijgen om spelers naar een bepaalde website te leiden of een abonnement aanbieden, waarvoor dik betaald moet worden. Vertrouw dus vooral op je eigen onderzoek en gebruik een tip louter als een van de bronnen die leidt tot je weddenschap.


BetCity Mobiel

De mobiele website van BetCity werkt net zo soepel als de desktop versie. Na een korte laadtijd wordt elke pagina zonder problemen weergegeven. Het is dezelfde website als de desktop versie en biedt dezelfde functionaliteiten. Het sportsbook en het online casino werken goed en alle andere pagina’s als Speel Slimmer en Speel Verantwoord zijn bereikbaar. Ook het ‘Mijn Account’ menu is volledig bruikbaar. Bij live wedstrijden geeft de website ook het wedstrijdverslag weer. Ook de pop-up die je limieten aangeeft, wordt keurig getoond op de mobiele website.


BetCity App

BetCity heeft (nog) geen app ontwikkeld. Dit lijkt een trend te zijn in de Nederlandse wedmarkt. De Google Play Store heeft ook bekendgemaakt dat het geen apps meer van goksites distribueert, dit is wellicht een van de redenen waarom er momenteel vrijwel geen apps beschikbaar bij de legale bookmakers in Nederland. We sluiten de komst van een app echter niet uit.


BetCity Klantenservice, Live Chat En Contact

Een uitgebreide klantenservice is in deze tijd geen overbodige luxe. Wat dat betreft zit het bij BetCity wel goed. De meest gevraagde functie voor een klantenservice is een Live Chat en deze is aanwezig. De chat is 24/7 beschikbaar, net als het telefoonnummer van de klantenservice overigens. Verder biedt BetCity nog de mogelijkheid aan om de klantenservice via email te bereiken en heeft het een FAQ opgesteld. Ook op social media reageert BetCity op zijn klanten en schuwt het vooralsnog niet om moeilijke vragen publiekelijk te beantwoorden.


BetCity Top Of Flop?

De opmars van BetCity is indrukwekkend. Het heeft veel geld geïnvesteerd in marketing en dit lijkt zijn vruchten af te hebben geworpen.

Een mooi voorbeeld hiervan is BetCity’s YouTube-serie genaamd ‘Heel Holland Bet’ waarbij Andy van der Meijde met mensen op straat weddenschappen aangaat over dingen die ze op dat moment tegenkomen. De filmpjes zijn kort en zitten vol humor.

Het grote aantal samenwerkingen met Nederlandse sportorganisaties en zelfs de internationale hockey federatie FIH geven aan dat BetCity een serieuze speler kan worden in de wedindustrie. Getuige ook de overname door gokgigant Entain. Aan geld en middelen dus geen gebrek. Ook het feit dat er al Live Streams aangeboden worden is erg positief en het uitgebreide aanbod aan weddenschappen is de kers op de taart.

Aan de andere kant zijn de noteringen van BetCity matig en houdt het hier de concurrentie niet bij. Hoewel er af en toe erg matige noteringen worden aangeboden, is het aanbod buiten de standaard 1X2 weddenschap om – erg uitgebreid. Ook als je veel op combinaties wedt ben je bij BetCity aan het juiste adres. Deze online bookmaker heeft echter nog veel ruimte (en de financiële mogelijkheden) om te groeien. Het is absoluut een online bookmaker om in de gaten te houden.

+ Gunstige Voorwaarden voor Free Bets en Free Spins
+ Groot aanbod weddenschappen
+ 24/7 klantenservice met Live Chat
– Matige noteringen

Our Rating:
7.9/10

100% WELKOMSTBONUS (TOT €50)*

* Registreer je bij BetCity. Selecteer de welkomstbonus in de kassa. Bij een storting van €20 t/m €49.99 ontvang je een €20 Free Bet. Bij een storting van €50 of meer ontvang je een €50 Free Bet. De free bet is 30 dagen geldig. De winst van je free bet, minus de inleg, mag je houden. De waarde van de Free Bet kan niet worden verdeeld over verschillende geplaatste weddenschappen. Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere bonussen tegelijkertijd claimen. Om een verzoek tot uitbetaling in te kunnen dienen na het activeren van deze promotie moet het gestorte bedrag minimaal 1 (één) keer worden ingezet. De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen.